Vladimir Putin, după revolta Wagner: Ne confruntăm cu o trădare. Suntem înjunghiaţi în spate

0
156

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat sâmbătă, în cadrul unui discurs televizat, că ţara se confruntă cu o trădare şi a spus că „suntem înjunghiaţi în spate”.

Şeful statului rus a spus că oricine ridică arma împotriva armatei ţării este un trădător.

El a făcut apel la combatanţii Wagner să înceteze participarea la acţiunile criminale ale liderului lor Evgheni Prigojin şi a spus că toţi cei care participă la revoltă vor fi pedepsiţi.

Vladimir Putin a mai spus că va face tot ce e este necesar pentru a apăra Rusia. 

Luptăm pentru siguranța cetățenilor noștri și pentru integritatea teritorială. Este o întrebare existențială pentru Rusia. Trebuie să fim uniți. Trebuie să facem totul pentru a opri această mișcare. Este o mișcare din interior. Aceasta este trădare față de cei care luptă pe front. Este un cuțit în spate pentru cetățenii ruși. Intrigile și toate celelalte acțiuni au adus la o neliniște masivă. Tragedia acestui război a făcut ca și rușii să cadă victime acestuia. Lucrul ăsta s-a întâmplat din cauza unor evenimente oportuniste. Nu vom lăsa ca acest lucru să se repete, ne vom apăra patria. Este Trădare. Este vorba despre ambiția unor forțe endemice. Eroii care au eliberat zonele ocupate din Ucraina încearcă să restabilească dominația Rusiei asupra acestor teritorii. Luptăm împotriva anarhiei. Este o lovitură pentru poporul nostru, iar măsurile pe care le vom lua vor fi extrem de dure. Oamenii care sunt responsabili vor fi aduși cu certitudine în fața justiției. Forțele armate și alte agenții au primit instrucțiuni și au fost luate unele măsuri restrictive în regiunea Moscova și alte regiuniSituația din Rostov rămâne complicată. Ca președinte al Rusiei și comandant suprem, fac tot ce se poate pentru a respinge acest atac și pentru a mă asigura că cetățenii noștri rămân în sigurață. Mă adresez tuturor implicați, să nu-și asume participarea în niciun fel de conflict armat. Vom apăra cu siguranță întreg teritoriul și poporul rus”, a declarat Vladimir Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.