Rusia acuză Ucraina de atac „terorist” cu drone asupra Moscovei. Două clădiri au fost avariate | Video

0
74

Ministerul rus al Apărării a acuzat luni Ucraina de un atac „terorist” cu drone asupra Moscovei, după ce primarul orașului a declarat că două clădiri au fost lovite, iar presa a informat că au fost găsite resturi aproape de ministerul apărării.

Ministerul Apărării a transmis prin Telegram că două drone „au fost interceptate și distruse”, scrie Reuters.

Primarul Serghei Sobyanin a declarat că două clădiri nerezidențiale au fost lovite în jurul orei 4 dimineața, adăugând că nu au existat „daune sau victime grave”.

Nu este clar dacă dronele au lovit clădirile când au fost doborâte sau dacă au vizat în mod deliberat clădirile.

Nici ministerul apărării, nici primarul nu au spus unde au fost interceptate dronele.

Agențiile de presă de stat din Rusia au raportat, citând serviciile de urgență, că fragmente de drone au fost găsite în apropierea unei clădiri de pe bulevardul Komsomolsky, care străbate centrul Moscovei. Construcția se află la aproximativ 2 kilometri de clădirile Ministerului Apărării.

Traficul a fost închis pe Bulevardul Komsomolsky, precum și pe Bulevardul Likhaciov din sudul Moscovei, unde a fost avariată o clădire de birouri înaltă, au informat agențiile de presă ruse.

„Eram adormit și am fost trezit de o explozie, totul a început să tremure”, a spus Polina, o tânără care locuiește în apropierea clădirii înalte de pe Bulevardul Lihaciov.

Canalul de televiziune al Ministerului Apărării din Rusia, Zvezda, a publicat un scurt videoclip pe canalul său Telegram care arată o clădire înaltă cu ferestre lipsă la etajele superioare și structura deteriorată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.